۱ دی ۱۳۹۴، ۱۶:۰۹

رئیس ستاد انتخابات کشور اعلام کرد:

انتخاب اعضای هیات‌های اجرایی اقلیت‌های دینی تا پایان امروز

انتخاب اعضای هیات‌های اجرایی اقلیت‌های دینی تا پایان امروز

رئیس ستاد انتخابات کشور، از انتخاب اعضای هیات های اجرایی اقلیت های دینی برای انتخابات مجلس شورای اسلامی تا پایان امروز خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد حسین مقیمی بعدازظهر امروز در حاشیه نشست انتخاب اعضای هیات های اجرایی اقلیت های دینی در فرمانداری تهران، گفت: جامعه کلیمی در مجلس شورای اسلامی دارای یک نماینده، ارامنه و آشوریان دو نماینده، زرتشتیان یک نماینده و ارامنه شمال و جنوب هر کدام یک نماینده در مجلس شورای اسلامی دارند که خودشان انتخابات شان را برگزار می کنند و هیات اجرایی شان را هم خود انتخاب می کنند

وی با اشاره به برگزاری جلسات انتخاب هایت های اجرایی اقلیت ها در فرمانداری افزود: در این جلسه با حضور هیات اجرایی شهرستان معتمدین اقلیت ها برای برگزاری انتخابات تعیین می شوند.

مقیمی گفت: طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران اقلیت های دینی داوطلبانه خود را معرفی می کنند و تبلیغاتشان را انجام خواهند داد؛ فقط آنها در مسئله دین، به دین خودشان عمل می کنند و مسلمانان هم مطابق دین اسلام عمل خواهند کرد.

رئیس ستاد انتخاباتی کشور درباره برخی تبلیغات در جامعه بین الملل با عنوان تبعیضی علیه اقلیتهای دینی در جمهوری اسلامی ایران، تصریح کرد: با توجه به جمعیتی که اقلیت های دینی در کشورمان دارند و تعداد نمایندگانشان در مجلس، آنها شرایط خوبی دارند.

وی ادامه داد: البته باید از خودشان درباره آزادی هایشان سئوال کرد؛ بنده در دوران مجلس با همکاران اقلیت در این باره صحبت می کردم اما همیشه از اختیارات و آزادی های خود در جمهوری اسلامی ایران راضی بوده و هستند.

مقیمی تصریح کرد: اقلیت ها در سطح جهانی همیشه از مواضع جمهوری اسلامی ایران دفاع کردند، هرگاه به ناحق درباره ایران موضعی گرفته شده است اقلیت ها خودشان به طور رسمی پاسخ اینگونه موضع‌گیری ها را داده اند.

رئیس ستاد انتخابات کشور خاطرنشان کرد: این مسئله به خاطر ارتباط خوب اقلیت ها با نظام جمهوری اسلامی است.

به گزارش مهر، قرار است در جلسات بعدازظهر امروز که با حضور فرماندار تهران و هیات اجرایی شهرستان و اقلیت های دینی برگزار می شود، اعضای هیات اجرایی اقلیت های دینی برای کلیمیان، زرتشتیان، آشوریان و ارامنه شمال و جنوب به طور مجزا انتخاب شود.

مقیمی همچنین افزود: از ۴۷۴ ثبت‌نام برای انتخابات خبرگان رهبری، ثبت‌نام ۳۸۴ نفر کامل شده است و ۹۲ نفر ثبت‌نامشان در حال تکمیل است.

رئیس ستاد انتخابات کشور ادامه داد: از میان ثبت‌نام‌کنندگان برای انتخابات خبرگان تاکنون ۶ نفر زن و ۴۶۹ نفر مرد هستند. همچنین کمترین سن داوطلب ثبت‌نام‌کننده برای خبرگان ۲۳ سال و بیشترین سن داوطلبان ۹۲ سال است.

وی در ادامه گفت: از تعداد ۳۹۱۰ ثبت‌نام برای انتخابات مجلس در سراسر کشور، ثبت‌نام ۳۳۴۴ نفر کامل شده و نام‌نویسی ۵۶۶ نفر در حال تکمیل است.

مقیمی اظهار کرد: ۲۸۶ نفر از داوطلبان انتخابات مجلس، بانوان و سه هزار و ۶۹ نفر نیز آقایان هستند.

رئیس ستاد انتخابات کشور گفت: کمترین سن ثبت‌نام در انتخابات مجلس ۳۵ سال و بیشترین سن ثبت‌نام ۷۵ سال است.

کد مطلب 3006980

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha